28 Kasım 2011 Pazartesi

Sensory Tub (Duyusal Havuz)

Bu hafta sonu Gülsimayla gittiğimiz parkta sonbahar etkinliği yapmak için kurumuş yaprak topladık. Ne zamandır yapmak istediğim bir aktiviteyi yapmak için evdeki malzemeleri döktük ortaya. Aktivitemiz Sensory Tub (Duyusal Havuz). Bu aktivite çocukların birkaç duyusuna hitap ederek üç boyutlu nesneleri bir kap içerisinde düzenli olarak dizilmesidir. Biz de sonbahara ait bir duyu havuzu hazırladık. Bunun için kullandığımız malzemelerimiz kurumuş yaprak, ahşap ayıcık evi, kozalak, çöpçü tavşan, pamuk prenses ve yedi cüceler, kirpi. Elde olan bu malzemelerden hem bir duyu havuzu hem de masal oluşturmak istedik.



Ahşap evimizde bulunan ayıcıkları kış uykusuna hazırlık yapıyor hayal ettik.




Sevgili cücemiz de el arabasıyla kurumuş yaprakları topluyor.






Kozalaklar ve üzerindeki sincap çok muzır








Kurumuş yaprakları süpüren çöpçü amcamıza ait bir nesne olmadığından Gülsima “anne tavşan çöpçü olsun” dedi. Grantuvalet giyimli tavşanımızı da çöpçü olarak yerleştirdik.






Gülsima pamuk prensesi de köprünün üzerine koymak istedi. Pamuk prenses ve yedi cücelere ait nesneler Gülsima’nın birinci yaş günü pastasından. Saklamıştım bir gün lazım olur diye. İyi de yapmışım:)




2 yorum:

  1. Buy ford escape titanium 2021 - TITanium Robotics
    The Best of titanium teeth dog TITanium best titanium flat iron Technology! titanium tent stove Free Electronics No. No titanium muzzle brake In titanium muffler fact, in most cases you could buy ford escape titanium for a price of less than 100 times.

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails